Flux RSS

„He’s 71, the kid!”

Posted on

In seara asta am fost la circ. Mi-am reamintit emotiile simtite in copilarie  in sala de spectacol a circului urmarind „Water for Elephants” la cinema, o prelucrare a bestseller-ului cu acelasi nume, scris de Sara Gruen.

Dincolo de povestea de iubire a protagonistilor, am regasit povestea lui Rosie, un elefant care se personifica prin emotiile pe care le transmite. Temporal, ne gasim in anii ’30, dar nu cred ca s-au schimbat foarte multe de atunci in lumea circului.

In finalul filmului ajungi sa realizezi ca este o poveste a destinului: un tanar ai carui parinti mor intr-un accident de masina, chiar in ziua examenului final de la facultate, dupa ce ramane pe strazi decide sa-si inceapa viata urcandu-se in primul tren ce-i iese in cale si nimereste in  trenul circului Benzini. Astfel ajunge sa-si petreaca toata viata in lumea circului si a spectacolului, chiar daca acest lucru se intampla din postura de veterinar.

Spre finalul vietii, pleaca de la azil ca sa vada spectacolul de circ din oras, dar ajunge prea tarziu. Printr-o imprejurare se reangajeaza la casierie circului: „you’ll be the oldest man to ever run away with the circus”-„but, boy, I’m not running away. I’m coming home!”

Bucurati-va de un film superb!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: