Flux RSS

Barcelona are nevoie de un tur printre acoperisuri

Posted on

Am avut parte, in sfarsit, de un strop de vacanta. Nu a fost tocmai ceea ce ma asteptam, dar se poate bifa in carnetel. Inainte sa plec am auzit numai cuvinte de lauda despre oras: ca e superb, ca e cel mai cel, ca nu are cum sa nu-ti placa, ca e asa, ca e pe dincolo… Ei bine mie mi s-a parut un oras cu acoperisuri deosebite.

Amprenta lui Gaudi este usor vizibila in orice colt din centrul comercial. Cladirile au fost reconditionate pentru a pastra mireasma vremurilor de alta data, iar arhitectul de suflet al orasului le-a adaugat o nota personala, unica in Europa.

Analizand orasul din aceasta perspectiva ramai cu imaginea unor oameni muncitori si care isi primesc cu dedicatie musafirii, caci orice ai vrea sa faci in Barcelona ca turist (si ai multe optiuni) esti intampinat cu disponibilitate. De la mici directionari catre zonele de interes pana la informatii amanuntite despre obiectivele turistice. Da, Barcelona este foarte bine pusa la punct din punct de vedere turistic.

Pe de alta parte, eu nu am mai vazut nicaieri atat de multe persoane diferite intr-un singur loc. Diferite ca varsta, personalitate, dar mai ales orientare. Orientare de orice fel: politica, sexuala, de viata etc.

Cert este un singur lucru: Barcelona are cele mai frumoase acoperisuri.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: