Flux RSS

A venit Mos Nicolae

Posted on

Cu o nuia!

E oare posibil sa furi mai vizibil decat s-au furat alegerile de anul asta? Cred ca bietul Mos nu s-a gandit la asta pentru romani. Concluzia la care se poate ajunge acum este destul de simpla: voturile reflecta „inteligenta” romanului de rand si totodata dezamagirea celorlalti. Nu spun ca Geoana este „catindatul” cel mai bun, nici analistii politici nu si-au permis un asemenea superlativ. Mi se pare stupida contradictia dintre cele 3 institute de sondare serioase ( printre care si INSOMAR-ul) si celelalte 2 necunoscute public: 3 la 2-Geaoana presedinte. 2 la 3 Basescu presedinte. La orele 20:57 Basescu sustine discursul de invingator. La 21:00 Geoana la fel. Azi de dimineata s-au inversat procentele.

Problema mea e simpla: cum este posibil sa se fure pe fata si noi sa stam impasibili? Poate ca tineretea mea pune mai multa flacara decat ar trebui indignarii, dar pana si Caragiale cred ca isi rasuceste ultimele oscioare in mormant cand vede „progresul” tarii lui.

A venit Mos Nicolae. Cu doi presedinti. Cum spunea Huidu azi-dimineata la Kiss: „bun venit in tara cu mai multi presedinti”.

Plus:  sustin ce scrie aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: