Flux RSS

Inca putin

Posted on

In fiecare an de 1 decembrie eram la munte, asa ca astazi am plecat de acasa cu aerul de vacanta. Ajunsa la birou, m-am apucat de treaba si in timp ce cautam pe net diverse evenimente recurente pentru anul viitor am nimerit pe site-ul de la metropotam, unde am gasit foarte multe targuri de sarbatori.

Stiam, ca noi toti de altfel, despre targul de la Dalles sau despre cel de la MTR, dar m-am bucurat sa-l redescopar pe cel din Cismigiu. Imi place ca romanii mai Cred in Mos Craciun, ca mai sunt oameni de comunicare cu sufletul tanar si compun evenimente pentru toate varstele.

Eu sustin prezenta spiritului sarbatorilor. Chiar daca stiu de ceva ani cine-mi aduce cadouri, tot le mai astept ca atunci cand venea „Mosul” cu ele. Nu cred ca renunti vreodata la magia sarbatorilor, la masa in familie de Craciun, la mirosul cozonacilor copti in cuptorul din soba bunicii, la colindele si colindatorii ( acolo unde au mai ramas cei veritabili) din seara de Ajun. E vremea cand te aduni cu familia sa impodobesti bradul si cu prietenii sa celebrezi Noul An.

Acum e momentul de respiro de peste an. La Multi Ani, romani ai unei Romanii mai bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: