Flux RSS

Take the easy way or the right one?

Posted on

Conteaza mai mult banii sau cum ajungi la ei? Conteaza mai mult sa ai un job mediocru, dar bine platit sau unul care te implineste, dar mai prost platit?

Romania e tara unde salariile sunt mici, se spune. Dar avem dovada atator masini „bengoase” care se perinda pe strazile patriei, incat ti-e greu sa nu crezi ca altii o duc mai bine decat tine. Sa fie discrepanta democratiei sau doar puterea unora de a profita mai mult decat altii?( Cand spun „profita” nu ma gandesc neaparat la sensul peiorativ. )

De cand am inceput facultatea ni se promit salarii mari cand o sa ne angajam, putere de decizie,  o lume in care muncesti 12 din 24, dar care iti da rasplata, domnule! Pana acum, trebuie sa recunosc ca au fost destul de putine datile in care m-am confruntat cu salariul PR-istului. Nu a existat, in marea lui parte, pentru ca nu au existat nici bugete care sa-l sustina in proiectele pe care le-am realizat si care au fost (de altfel) foarte reusite, conform aprecierilor.

Oare Wilcox spunea minciuni cand vorbea de salarii sau ei erau doar niste bieti americani prost platiti, iar noi niste romani fara nimic? Dar poate ca nici asta nu-i problema…poate pur si simplu n-am „crescut” eu destul cum imi zicea un nene Pr-ist candva la un interviu…As fi curioasa sa arunc o privire in viitor si sa vad daca merita sa nu-mi dorm noptile acum pentru tratamentele anticearcan de mai tarziu.

Eu, fire optimista ce sunt, sper ca da. Dar viitorul ce-mi spune? Nu pare promitator in ochii mamei sau cunoscutilor mei. Doar eu si cei cativa visatori ramasi studenti la Comunicare mai speram la dovezi mai bune.

Sa fie oare chiar asa de „neplatita” meseria asta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: