Flux RSS

Viata e un joc de culori frumoase…

Posted on

…Daca stii sa le gasesti!
Stii vorba aia cu „viata e mereu surprinzatoare” ? E adevarata. Cliseica poate, dar adevarata. Atunci cand te astepti tot mai putin sa apara lucruri bune in viata ta se intampla sa primesti „un sut” de undeva si sa te ridici. Sa dai nas cu realitatea care, de fapt, nu e atat de sumbra.
Chiar zilele trecute aveam o discutie legata de nivelul de atasament emotional al omului pentru probleme. Tindem ca, o data ce le avem, sa nu le mai dam drumul. Vrem sa le pastram si sa ne folosim de ele drept pretext pentru a amara si alte vieti. Si iata cum iese la iveala egiosmul omului in astfel de situatii… E greu sa te detasezi de probleme, dar nu imposibil. Exista mereu o cale sa le uiti si sa le rezolvi cand va fi momentul lor. De ce sa-mi pisez creierii gandindu-ma la solutii inexistente? Oricum nu o sa gasesc nicio rezolvare daca ma afund mai tare in mizeria creata, pana la urma, tot de mine sub o forma sau alta.
issues_nw~imageEu cred ca cel mai bine e sa faci totul la timpul lui. Exista momente potrivite pentru orice in viata, trebuie doar sa ai grija cum le alegi. Asta tine de intuitia si prioritatile fiecaruia. Viata e cum ti-o faci, cred ca am mai spus asta candva.

One response »

  1. Ai un blog foarte interesant!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: